دلایل کاشت ایمپلنت دندان
نوشته شده توسط : جی دی ایمپلنت

دلایل کاشت ایمپلنت دندان

بسیاری از دلایل با اهمیت برای توجیه لزوم جایگزینی دندان های از بین رفته با ایمپلنت به شرح زیر وجود دارد:

وجود همه دندان ها در دهان می تواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد. به این ترتیب شما دیگر نگران توجه دیگران به دندان های از بین رفته خود نخواهید بود.

هنگامی که دندان ها از بین می رود، ناحیه استخوان فک که این دندان ها را نگه می دارد شروع به از بین رفتن می کند. کاشت دندان به حفظ این استخوان و ظاهر فک شما کمک می کند.

از دست دادن دندان می تواند بر کیفیت جویدن غذا و نوع غذاهایی که شما امکان خوردن آنها را دارید، تاثیر داشته باشد. بعضی افرادی که دندان های آنها از بین رفته است رژیم غذایی ضعیف دارند و به این ترتیب ممکن است سلامت کلی آنها تحت تاثیر قرار گیرد. میوه ها و سبزیجات خام نیازمند جویدن بیشتر هستند. به همین خاطر کسانی که با جویدن مشکل دارند ممکن است از مصرف آنها خودداری کنند. سایر انتخاب ها، همچون مخلوط کردن، پوره کردن و آب گرفتن نیز همواره قابل استفاده نیستند.

از دست دادن دندان ها می تواند وضعیت گاز گرفتن آنها را تغییر دهد. تغییر در وضعیت گاز گرفتن می تواند باعث ایجاد مشکلات خاص برای مفصل فک شود که در اصطلاح تخصصی به آن مفصل گیجگاهی یا تحتانی نیز گفته می شود.

از دست دادن دندان ها می تواند وضعیت صحبت کردن شما را تحت تاثیر قرار دهد و به این ترتیب اعتماد به نفس شما را کاهش دهد.

در هر ایمپلنت فیکسچر به عنوان ریشه دندان و اباتمنت و روکش پروتز به عنوان تاج دندان استفاده می شود و برای دندانهای مصنوعی که لق هستند از ایمپلنت به عنوان روشی برای اتصال و گیر مناسب پروتز یا دندان مصنوعی فرد استفاده می شود.

به طور کلی در افراد زیر ایمپلنت توصیه نمی شود:

۱- شرایط عمومی فرد اجازه جراحی را ندهد

۲- در صورتیکه فرد بیماری قند کنترل نشده داشته باشد

۳- افرادیکه دخانیات به مقدار زیاد مصرف می کنند

کاشت ایمپلنت به چه صورت است؟

کاشت در استخوان فک شما در مدت زمان کوتاهی و با راحتی کامل انجام می گیرد و هیچگونه عوارضی ندارد. در این مرحله باید به ایمپلنت اجازه داده شود تا به استخوان فک متصل شود .

قرار دادن پروتز برای ایمپلنت به چه صورت است؟

در این مرحله از دهان شما در حالی که ایمپلنت ها در داخل استخوان فک تان قرار دارند قالبی تهیه می گردد و از روی آن پروتز ساخته می شود و پس از انجام مراحل لابراتواری پروتز آماده توسط دندانپزشک یا متخصص نصب می گردد.

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

اقدامات ۲۴ ساعت اول

طی ۱۲ ساعت اولیه نوشیدنی و غذای داغ استفاده نشود.

نوشیدنی فقط سرد میل شود، رژیم غذایی نرم، سبک و سرد،

محل جراحی را تا ۱۲ ساعت پس از عمل بطور متناوب با پک یخ خنک کند.

ممکن است کمی تراوش خونابه داشته باشد، در این صورت یک تکه گاز استریل را در محل قرار داده و بمدت بیست دقیقه رو ی آن فشار دهید. چنانچه خونابه ادامه داشت با ما تماس بگیرید.

به هیچ وجه مشروبات الکلی مصرف ننمائید و سیگار نکشید.

دهان را شستشو ندهید، تف ننمائید و فقط در صورت نیاز آب دهان را بیرون بریزید.

جهت کنترل و مراقبت ناحیه جراحی ، ویزیت های دوره ای برای شما گذاشته می شود.به منظور بهره گیری کاملتر از نتایج درمانی خود به انجام این معاینات دورهای مقید باشید. اولین ویزیت شما روز بعد از جراحی می باشد.

مراقبت های روزهای بعد تا یک هفته

رژیم غذایی نرم و سبک استفاده شود.

مسواک زدن (با احتیاط) و شستشوی دهان بعد از هر غذا و در فاصله غذاها هر چه ممکن باشد بیشتر (برای شستشو یک قاشق نمک در یک لیوان آب گرم حل کرده بکار ببرید). هنگام مسواک زدن مراقب بخیه ها باشید تا آسیب نبینند

در صورت تجویز دهان شوی کلروهگزیدین ، اول مسواک زده، سپس دهان خود را با آب نمک رقیق و گرم شستشو داده و سپس دهان شوی ضد عفونی کننده را به بمدت نیم دقیقه داخل دهان غرغره نموده و بمدت نیم ساعت نوشیدنی یا غذا میل نکنید.

بعد از کاشت ایمپلنت خیلی وسیع پروتز متحرک کامل خود را تا شش هفته استفاده نکنید.

سیگار استفاده نشود.

چنانچه از بخیه های قابل جذب برای شما استفاده نشده باشد، برای خارج کردن بخیه ها ۷ تا ۱۰ روز بعد مراجعه نمایید.

مراقبت های برای دو تا شش هفته بعد

بهداشت دهان رعایت شود، توجه داشته باشید استفاده مرتب و منظم دهان شوی از روز بعد از جراحی می بایست برای همیشه بخشی از فرهنگ بهداشتی دهان و دندان شما گردد. این نکته بخصوص در ایمپلنت های یک مرحله ای که پیچ پوشاننده خارج از لثه قرار دارد بسیار حائز اهمیت می باشد.

به هیچ وجه سیگار استفاده نشود.

بیمار پروتز موقت خود را بعد از هر غذا تمیز کند.

استفاده از پروتزهای متحرک منوط به انجام اصلاحاتی بر روی آنها و کاربرد پوشاننده نرم (Soft Liner) یا اصلاح کننده های بافتی (Tissue Conditioner) در داخل آنها می باشد. انجام این تمهیدات به منظور وارد نشدن فشار بر روی ایمپلنت ها می باشد.

قبل از تحویل دادن پروتز نهایی غذاهای حاوی مواد زیر توصیه می گردد:

مایعات، سیب زمینی پخته ،تخم مرغ پخته، برنج ، گوشت چرخ کرده،‌ ماکارونی،‌پاستا،‌ انواع ماهی، نان نرم

غذاهای حاوی مواد زیر ممنوع می باشد:

ته دیگ، گوشت سفت (مثال: گوساله)، نان بربری،‌ نان سنگک، آجیل،‌ آدامس.

می توان سبزیجات و میوه جات را خرد یا رنده کرد و با احتیاط مصرف نمود.

در صورت فشار زیاد روکش موقت کنده می شود یا می شکند و یا ایمپلنت دندان به استخوان متصل نمی شود.

چنانچه پیچ شکل دهنده لثه که در جراحی ایمپلنت های یک مرحله ای بر روی فیکسچر بسته می شود و در واقع قسمت خارج لثه ای ایمپلنت محسوب می شود شل گردید، سریعأ به مطب مراجعه فرمائید.

قابل توجه بیمارانی که بعد از جراحی عازم سفر هستند و یا به نحوی با ما در تماس نمی توانند باشند: چنانچه پیچ شکل دهنده لثه یا اباتمنت هیلینگ شل و خارج گردید بهیچ وجه نگران نشوید، فقط ناحیه را تمیز و بهداشتی حفظ نمائید تا لثه ترمیم یابد. هنگام عزیمت و مراجعه پیچ شکل دهنده لثه مجدد برای شما بسته می شود ( دو هفته قبل از شروع مرحله پروتز و قالبگیری).

همانطور که پس از شکستگی استخوان، قطعات استخوان را بهم متصل می کنند ( گچ می گیرند) و به بیمار می گویند که ناحیه تحت هیچ فشاری قرار نگیرد. همین نکته اساسی را در کاشت ایمپلنت دندان باید مراعات گردد.

روند ترمیم بدون وقفه در صورتی که استخوان جابجا نشود و تحت فشار قرار نگیرد امکان پذیر است. بطور متوسط دوره ترمیم در فک پایین دو تا سه ماه,در فک بالا سه تا چهارماه و اگر استخوان بازسازی شده باشد شش تا هشت ماه زمان نیاز دارد.





:: برچسب‌ها: برند ایمپلنت , مرکز ایمپلنت , کاشت دندان , کلینیک ایمپلنت ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: